Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gaspacho
- 150 g di barbabietola, sbucciata, a pezzi
- 80 g di mela Granny Smith (½ mela circa)
- 10 g di scalogno
- 1 gambo di cerfoglio fresco
- 15 g di succo di limone
- 130 g di yogurt greco
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
Mousse
- 100 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 80 g di formaggio di capra, freddo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- 6 gherigli di noci tritati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 536 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Borscht
25 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Crema di topinambur e tartufo
55min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 Std.
Gazpacho
15 Min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 Std. 20 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min