Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 col china (aprox. 800 g)
- 120 g de sal
- 25 g de arroz de grano redondo
- 300 g de agua
- 1 cucharada de azúcar de caña integral
- 60 g de cebolla
- 4 - 6 dientes de ajo
- 20 g de jengibre fresco
- 60 g de salsa de pescado
-
4
cucharadas de guindilla seca desmenuzada coreana (gochugaru)
of 4 cucharadas de pimentón picante - 50 g de zanahoria en juliana fina
- 100 g de rábano daikon en juliana fina
- 4 rabanitos en juliana fina
- 4 cebolletas rectas en juliana o rodajas finas
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 1014 kJ / 242.6 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45min
Zatar - Oriente Próximo
5 Min
Remolacha fermentada
72 Std.
Bibimbap (plato completo coreano)
1h 10min
Baek kimchi (Kimchi con fruta o blanco)
54 Std.
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20 min
Berenjenas con salsa de miso
1h
Sopa de miso con vegetales
20 min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15min
Chile vegetariano
1 Std. 5 Min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25min
Coleslaw con salsa de rabanitos
5 Min