Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón

Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón

3.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 30 g de queso parmesano en trozos
  • 1200 g de agua
  • 1 cucharadita concentrado de caldo de verduras casero
    1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
  • 200 g de arroz basmati
  • 500 - 700 g de espárragos verdes
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
Sabayón de limón
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 10 g zumo de limón recién exprimido

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 13 g
Calorieën 1685 kJ / 403 kcal
Vetten 20 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...