![Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0912C7CC-8FC6-435F-98F6-F5ADD38580C5/Derivates/306BA5EF-4BA0-47FD-B8F3-C1FFD962A3B2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de queso parmesano en trozos
- 1200 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 200 g de arroz basmati
- 500 - 700 g de espárragos verdes
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
Sabayón de limón
- 4 yemas de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 10 g de zumo de limón recién exprimido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1 Std.
Risotto al limón
25 Min
Risotto
30 Min
Solomillo de ternera al vapor
15min
Solomillo de ternera al vapor con patatas panadera para dos
20 Min
Espárragos gratinados con salsa de queso
30 Min
Risotto de hinojo, apio, habas y gambas
30 Min
Cintas de espinacas con trigueros y salsa de yogur
45 Min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40 min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 Min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 min
Quiche de puerro y queso gallego
1 Std.