Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de patatas (en rodajas de aprox. 1 cm)
- 600 g de chucrut en conserva (bien escurrido)
- 800 g de lomos de salmón fresco (6 lomos de aprox. 130 g c/u)
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 cucharada de granos de pimienta rosa
Salsa
- 100 g de crème fraîche
- 1 cucharada de mostaza de Dijon
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1 godz.
Calamares en escabeche rojo
55min
Pollo especiado al tequila
50min
Arroz al azafrán con mejillones
1 godz.
Risotto de hinojo, apio, habas y gambas
30 min
Pastela de pato con albaricoques y piñones
50min
Salmón a la brasa con patatas, espárragos verdes y vinagreta de pimientos
1 godz.
Bruschetta de judías blancas y alcaparras
5 min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Calamares en ensalada
24hod. 25min
Bacalao a la veneciana con polenta
45 min