Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tahini
- 2 dientes de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 150 g de tahini
- 130 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino molido
Pan r’gaif
- 180 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
of 1 cucharadita colmada de levadura de panadería deshidratada instantánea (10 g) - 260 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- aceite de girasol para untar
Falafel
- 4 cebolletas en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 4 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- ½ guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 720 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de semillas de cilantro molidas
Terminación del pan r’gaif y los falafel
- 400 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2684 kJ / 641 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 88.6 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 godz. 10 min
Bao buns con salmón y espárragos
1 godz.
Samosas vegetarianas
1h 45min
Falafel
1 godz.
Chile sin carne
1 godz.
Naan indio
1 Std. 40 Min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10 Std. 5 Min
Falafel de garbanzos
13h
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Tabulé - Líbano
2 godz. 15 min
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Bao buns vegetarianos
40min