Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 780 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coffee semifreddo
6h 30min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Creamy pea soup
40min
Gefilte Fish
1h 10min
Choron Sauce
20min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min
Berry foam
10 dk
Whoopi's Lemon Granita
1h 10min
French Fries (Paul) Metric
1h 15min
Creamed Peas and Ham
30min
Whipped egg whites
10 dk