Apparaten en accessoires
Risotto with Parmesan cheese
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1812 kJ /
433 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
151 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Hollandaise sauce
15 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Hummus
5 min
Baked spinach and eggs
35 min
Penne pasta with tuna
35 min
Milanese risotto
25 min
Bavarian Cheese Dip
5 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min