Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 780 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milanese risotto
25 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Chocolate Lava Cakes
55 min
Vanilla Bean Syrup
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Salt Cod Fritters
45 min
Checkerboard Sablés
2h 30 min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min
Chocolate Lava Cake
45 min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1sa 35 dk
Risotto with Broccolini
35 min