Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 780 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
of 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and cheese-filled meatloaf
1sa 15 dk
Caterpillar Chocolate Roll
3h 15min
Soubise Sauce
30 dk
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 dk
Heat-Treated Eggs
20 dk
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Tuna mousse
10 dk
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Aioli
10 dk
Chocolate dragée cookies
50min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min