Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poireau de belle taille
- 30 g de beurre
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 2 c. à café de fumet de poisson
- 3 - 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de sel, et 1-2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de pommes de terre nouvelles, coupées en rondelles
- 4 filets de poisson blanc, type merlan (120-150 g chacun env.)
- 130 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 - 4 brins de cerfeuil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1948 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 min
Dorade en croûte de sel
35 min
Filet de truite saumonée à la sauce sublime
35 min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 min
Lapin aux pruneaux
1h
Velouté de légumes
35 min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 min
Blanquette de veau
1h
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 min
Papillote de turbot aux petits légumes
1h 15 min
Couscous de crevettes et sa bisque
1h