Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel
- 200 g de riz long blanc
- 800 g de viande de lapin, en morceaux (râbles et cuisses)
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de vin rouge
- 1 bouquet garni
- 30 g de fécule de maïs
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2162 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pot-au-feu
1h 40min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Filet de merlan en papillote de poireau
55 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Goulasch
50min
Gibelotte de lapin
1h 35min
Lapin à la moutarde
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Blanquette de veau
1h
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Lapin à la provençale
1h