Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en cubes (2 cm env.)
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de quatre-épices
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais, ciselés
- 100 g d'épaule de veau, coupée en cubes (2 cm env.)
- 100 g de gorge de porc, coupée en cubes (2 cm env.)
- 2 œufs
-
2
c. à soupe d'armagnac
of 2 c. à soupe de cognac -
80
g de pistaches, décortiquées et non salées
of 80 g de noisettes décortiquées - 1 barde de lard
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g de farine de blé, pour la soudure
- 1 c. à soupe d'eau, pour la soudure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1215 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine bressane
24h
Cassoulet au confit de canard
1 godz. 10 min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rillettes de porc et de canard
7ωρ.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Pâté périgourdin
48h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Pâté de lapin
2h 35min