Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive, et 1 c. à café pour la finition
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2008 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain express
1h 15min
Brioche
8h
Fougasse aux olives
2 godz. 50 min
Focaccia aux olives
2 Std.
Risotto
30 min
Gougères
40 Min
Focaccia aux olives
3sa
Fougasse (Découverte)
1 Std.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
Cake surprise
2 Std.