Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (la veille)
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 5 œufs
- 25 g d'eau de fleur d'oranger
- 25 g de rhum
- 250 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
Le jour même
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1425 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 phút
Brioche "super bonne"
3 godz.
Baguette viennoise
4h 25 min
Brioche de Jeanne
4ωρ. 15 λεπτ.
Petits pains suédois
16h
La brioche familiale
5h
Pains au lait façon "tangzhong"
24 godz.
Gâche vendéenne
3ωρ. 20 λεπτ.
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Brioche
8 Std.
Miniviennoiseries express
5h 20min