Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau froide
- 80 g de beurre doux
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème chantilly vanillée
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 55 g de sucre vanillé maison, et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sablés aux fraises
1h
Gâteau à la fraise
3 Std. 35 Min
Crème pâtissière
15min
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3 Std. 15 Min
Choux vanille-framboise
2 godz. 30 min
Mont-blanc revisité
4h 20min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 godz. 20 min
Glaçage au chocolat noir
12h
Biscuit roulé
1h 50min
Macarons au chocolat
24h
Fraisier
12h 45min
Meringue italienne
30min