Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (à réaliser 2-3 jours à l'avance)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
Le biscuit à la vanille
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g d'extrait de vanille liquide
- 70 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
Le biscuit au chocolat
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
- 20 g de cacao en poudre non sucré
La ganache
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
La finition
- 30 g d'eau, à ajuster en fonction du poids du fondant
-
50
g de vermicelles au chocolat
of 50 g de vermicelles de couleur
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1188.6 kJ / 283.4 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Sablés viennois au chocolat
50min
Gâteau de Pâques
13 godz.
Croquant au chocolat
16h 20 min
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min
Tarte tropézienne
3 Std.
Génoise au chocolat
45min
Macarons au chocolat
24h
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min