Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 100 g de farine de blé
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La crème chantilly
- 380 g de crème liquide 35% m.g. (dont 200 g de crème très froide)
- 20 g de sucre glace maison
- 3 c. à soupe de caramel au beurre salé
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2553 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Galette briochée aux pépites de chocolat
4h 50min
Entremets aux deux chocolats
35 min
Gâteau à la fraise
3h 35min
Gâteau de Pâques
13h
Gâteau aux pommes
40 min
Charlotte aux fraises
12h 30 min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30 min
Bûche tout chocolat
7h 20 min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12h 30 min
Bûche aux marrons
1hod. 40min
Flan pâtissier
4sa 25 dk
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min