Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'entremets banane
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de jus de citron
- 250 g de bananes
- 200 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
La finition
- 200 g de chocolat de couverture
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de vermicelles au chocolat, colorés
- bananes, coupées en rondelles (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1907 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Semifrio pêche-abricot
3 Std. 35 Min
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 Std. 30 Min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Délice d'été pêche-abricot
4h
Tartelette chocolat-citron meringuée
3 Std. 45 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.
Gâteau aux 3 chocolats
2 Std. 55 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min