Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé façon madeleine
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La mousse au chocolat
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de jus d'orange
- le zeste d'½ orange non traitée, râpé
La crème au beurre
- 2 œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 175 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 5 g de cacao en poudre non sucré
- 5 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2387.2 kJ / 574.8 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche tout chocolat
7 godz. 20 min
Bûche aux épices façon tatin
1h 15 min
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Galette au citron
1h 35 min
Gâteau de Pâques
1j 55 menit
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Gâteau de Pâques
13h
Décembre - Bûche choco caramel
50min
Bûche aux marrons
1h 40min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Gâteau au chocolat léger
3h 15 min
Charlotte au chocolat
6 Std. 20 Min