Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé façon madeleine
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La mousse au chocolat
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de jus d'orange
- le zeste d'½ orange non traitée, râpé
La crème au beurre
- 2 œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 175 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 5 g de cacao en poudre non sucré
- 5 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2387.2 kJ / 574.8 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nid de Pâques
1 godz. 45 min
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Bûche tout chocolat
7 godz. 20 min
Bûche royale
3 godz. 50 min
Décembre - Bûche choco caramel
50min
Bûche express au praliné
45min
Bûche chocolat-cassis
1 godz. 45 min
Gâteau chocolat-abricot
2 Std.
Bûche meringuée au citron
1 godz. 15 min
Ganache au chocolat
20min
Glaçage au chocolat noir
12 Std.
Génoise au chocolat
45min