Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à brioche (la veille)
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 3 œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 250 g de farine de blé
- 20 g d'eau
- 140 g de beurre doux, coupé en morceaux
La garniture (le jour même)
- farine de blé, pour le plan de travail
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1小时 15 分钟
Gratinée aux oignons
50 分钟
Croustade aux pommes
50 分钟
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Tarte à la praline
3sa 20 dk
Nonnettes à l'orange
1小时 40 分钟
Fougasse aux grattons
2 Std.
Fiadone
55min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Oranais
1h 30min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min