Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g d'eau
La crème au chocolat
- 330 g de lait entier
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 940 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème au chocolat
3h 25min
Crème caramel
3h
Galette magique des Rois
3h 15min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1h 25min
Marquise au chocolat
2h 25min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème renversée au café
2h
Crème dessert aux deux saveurs
1h 15min
Entremets chocolat noisette
2h 30min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème renversée au caramel
4h 50min