Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau
- 3 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 80 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 20 g de cacao en poudre non sucré
La garniture
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 420 g de crème de marrons
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2364 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 33.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1h 15 min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30 min
Bûche express au praliné
45min
Gâteau à la fraise
3 godz. 35 min
Bûche chocolat-orange
3 godz. 45 min
Bûche glacée litchi, griotte et pistache
12h
Minibûche cerise amarena
40min
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1h 25min
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Décembre - Bûche choco caramel
50min
Bûche de Noël à la crème de marrons
1h 45min
Bûche aux épices façon tatin
1h 15 min