Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de morue salée
Le jour même
- 1500 g d'eau
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- ½ piment oiseau frais
- 1 citron vert, zeste et jus
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 40 g de lait
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandade de morue et persillade
50min
Pain au beurre
1 godz. 30 min
Moules à l'escabèche
24h
Brandade de morue
24h 35min
Croquettes de morue, sauce chien
24h
Tourment d'amour à la goyave
1 Std. 15 Min
Crabes farcis
1 Std. 15 Min
Tourment d'amour
2 Std.
Féroce d'avocat
30 Min
Gratin de christophine au vivaneau
1 Std. 10 Min
Sauce chien
10min
Acras de morue
24h