Baguette tradition et baguette épi

Baguette tradition et baguette épi

4.2 115 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 15min
3 pièces

Ingrediënten

  • 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pièce

Natrium 2108 mg
Eiwitten 19.2 g
Calorieën 2606.3 kJ / 622.9 kcal
Vetten 2 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 129.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...