![Baguette tradition et baguette épi Baguette tradition et baguette épi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/747CA3C9-FC69-49ED-9B27-10D5176BFB96/Derivates/46395710-4ADE-4CF7-8F37-390C855AB51C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 217 kcal / 928 kJ
- Eiwitten
- 6.5 g
- Vetten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 44.8 g