Apparaten en accessoires
Baguette tradition et baguette épi
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 15min
3 pièces
Ingrediënten
-
300 g d'eau et un peu pour la cuisson
-
15 g de levure boulangère fraîche
-
500 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
-
2 c. à café bombées de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pièce
Natrium
2108 mg
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
2606.3 kJ /
622.9 kcal
Vetten
2 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
129.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain de campagne
4 godz.
Pain complet
5 godz.
Pain Cocotte
3 godz.
Pain de mie
3 godz. 20 min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Miniviennoiseries express
5 godz. 20 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 godz.
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pain aux graines
5 godz.
Croissant
16 godz.
Pain au chocolat
24 godz.