Apparaten en accessoires
Gâche vendéenne
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
8 parts
Ingrediënten
-
125 g de crème liquide 35% m.g.
-
15 g de levure boulangère fraîche
-
4 œufs
-
550 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
-
2 c. à café de sel
-
100 g de sucre en poudre
-
10 g d'eau-de-vie10 g de liqueur type liqueur des Chouans
-
10 g d'eau de fleur d'oranger
-
120 g de beurre doux en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 part
Eiwitten
11 g
Calorieën
2080 kJ /
494 kcal
Vetten
21.6 g
Koolhydraten
62.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain Cocotte
3 Std.
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Petits pains suédois
16 Std.
Brioche parisienne
24 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
La brioche familiale
4 Std.
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Brioche "super bonne"
3 Std.