Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au citron
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 4 œufs
- 100 g de beurre doux
- 100 g de jus de citron (2 citrons env.)
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- 70 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
Le sirop au limoncello
- 40 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de limoncello
La meringue italienne
- 60 g de blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1870 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 16.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte tropézienne
3h
Tarte meringuée au citron
1h 10min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 godz. 30 min
Gâteau de Pâques
13h
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Bûche de Noël à la crème de marrons
1 godz. 45 min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35 min
Bûche express au praliné
45min
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10 min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h