Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
La garniture
- 100 g de beurre doux
- 2 œufs
- 120 g d'amandes en poudre
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 1000 g d'abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- 125 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2925 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette des rois à la crème d'amande
1 Std. 15 Min
Tartelettes amandine aux framboises
1 Std. 20 Min
Amandine à la cerise
2 Std.
Minitartes fines nectarine-pistache
1 Std. 25 Min
Tarte amandine aux cerises
2 Std. 30 Min
Carrés gourmands aux abricots
3 Std.
Tarte abricot-framboise
1 Std. 15 Min
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20min
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Tarte crumble aux abricots
1 Std. 40 Min
Flaugnarde aux poires
50 Min
Moelleux aux pommes
50 Min