Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
La garniture
- 100 g de beurre doux
- 2 œufs
- 120 g d'amandes en poudre
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 1000 g d'abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- 125 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2925 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moelleux aux pommes
50min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Tarte crumble aux abricots
1h 40min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte abricot-framboise
1h 15min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1h
Tartelettes amandine aux framboises
1h 20min
Carrés gourmands aux abricots
3h
Tartelette fine aux pommes et mendiants
45 Min
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15min
Tatin de poire au caramel
1sa 10 dk
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20min