Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
La garniture
- 100 g de beurre doux
- 2 œufs
- 120 g d'amandes en poudre
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 1000 g d'abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- 125 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2925 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrés gourmands aux abricots
3 Std.
Moelleux aux pommes
50 min
Tarte abricot-framboise
1h 15 min
Tarte à la fleur d'oranger
2h
Tarte amandine aux cerises
2h 30 min
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3 Std.
Oranais
1h 30min
Tartelettes amandine aux framboises
1h 20 min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Clafoutis aux abricots
55 min
Flaugnarde aux poires
50 min
Tarte normande
1h 25 min