Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
La crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 400 g de crème de marrons
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 50 g de marrons glacés, en brisures (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Bûche tout chocolat
7 godz. 20 min
Oreillettes
3 godz. 40 min
Bûche express au praliné
45 min
Bûche chocolat-cassis
1 godz. 45 min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 godz.
Brioche roulée comme une galette des Rois
3 Std. 50 Min
Tourte sucrée aux blettes
1 godz. 30 min
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Oreillettes au citron et à l'orange
1 godz. 30 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 25 Min
Mont-blanc revisité
4h 20min
Bûche aux marrons
1 godz. 40 min