Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème de marrons
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
- 400 g de crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 50 g de marrons glacés, en brisures (optioneel)
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Mont-blanc revisité
4 Std. 20 Min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Bûche pain d'épices, mousse clémentine
13 Std.
Oreillettes au citron et à l'orange
1h 30min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 Std. 30 Min
Bûche aux marrons
1h 40 min
Brioches des Rois au praliné
5h 35 min
Bûche express au praliné
45 Min
Galette briochée aux pralines roses
7h 25min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Bûche meringuée au citron
1h 15 min