![Bûche de Noël à la crème de marrons Bûche de Noël à la crème de marrons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FEB3127-8973-49CB-A4F2-E3EAF70B96C5/Derivates/af62cab2-7042-43b6-8c1b-17790e76f76d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème de marrons
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
- 400 g de crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 50 g de marrons glacés, en brisures (optioneel)
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Bûche express au praliné
45 min
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Cassata (gâteau sicilien)
5 Std.
Bûche aux épices façon tatin
1h 15min
Oreillettes au citron et à l'orange
1 Std. 30 Min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Bûche aux marrons
1h 40min
Cheesecake à la crème de marron
3h 30min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3hod. 15min