Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
of 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24u. 20min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Camembert aux fruits secs façon nougat
40min
Iles flottantes
1 Std.
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5min
Pâté de campagne
48h
Foie gras de canard
72 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Sucre vanillé
72 Std.
Terrine bressane
24 Std.
Sauce gribiche
15 Min