Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
of 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Iles flottantes
1h
Terrine bressane
24 godz.
Pâté de campagne
48u.
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Tuiles aux amandes
25 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Foie gras de canard
72h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min