
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
of 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 301 kcal / 1241 kJ
- Eiwitten
- 8 g
- Vetten
- 27 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7u. 30min
Pâté de Pâques
2u.
Foie gras de canard
72u.
Fond de légumes
45min
Fond de volaille
45min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72u.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24u. 20min
Terrine de volaille pistache-citron
24u.
Terrine de foies de volaille au porto
5u. 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72u.
Terrine bressane
24u.
Pâté de campagne
48u.