Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de queso parmesano
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de aprox. 3 cm)
- 600 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 1 cucharada de azúcar
- 360 g de pappardelle al huevo (frescos o secos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2949 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 31.09 g
- Koolhydraten
- 71.38 g
- Vetten
- 32.83 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Escalopines al marsala con champiñones
20 Min
Salsa boloñesa
1 Std.
Tagliatelle con boletus
1 Std.
Risotto
30min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas
30min
Risotto de salmón e hinojo
25 Min
Escalopines a la pizzaiola
20 Min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 Std. 20 Min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Risotto affumicato
30min