Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio di oliva
- 80 g di scalogno
- 150 g di porro (solo la parte bianca), a pezzi
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di acqua
- 200 g di lenticchie di Puy secche
-
1
cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato - 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- 4 uova
- 100 g di caprino
- 70 g di yogurt greco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 Std. 30 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 min
Gazpacho di carote
10 Min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1 godz. 25 min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25 Min
Purea di fagioli e spinaci
35 min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 min
Broccoli in salsa di ceci
40 min