Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio di oliva
- 80 g di scalogno
- 150 g di porro (solo la parte bianca), a pezzi
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di acqua
- 200 g di lenticchie di Puy secche
-
1
cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato - 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- 4 uova
- 100 g di caprino
- 70 g di yogurt greco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Purè di ceci al curry (vegan)
35 min
Crumble di verdure
1h 20min
Lenticchie all'indiana
35 min
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 min
Purea di fagioli e spinaci
35 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Insalata di cavolo rosso e cocco
20 min
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1h
Verdure al curry
1h