Compatibele versies
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lomo de salmón fresco sin piel
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 300 g de caldo de pescado
- 150 g de leche de coco
- 1 tallo de lemon grass fresco cortado en rodajas
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 1 cucharada de cilantro fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1801 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1 Std. 15 Min
Pollo con batatas al curry
30 Min
Arroz con plátano al curry
40 Min
Salmón tikka con arroz basmati - India
25 Min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 Min
Curry indio de rape
30 Min
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25 Min
Curry de lentejas con pollo
30 Min
Crema de batatas y garbanzos
35 Min
Lentejas al curry con pollo y manzana
40 Min