Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de tomate
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 2 tomates en cuartos
Relleno de cangrejo
- 20 g de cilantro fresco
- 1 tira de piel de limón
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 1 pellizco de comino molido
- 300 g de carne de cangrejo
- 8 láminas de masa filo (aprox. 48 cm x 25 cm)
- aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30 min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1h 10min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 Min
Brochetas de pollo al estilo de la India
8 Std. 30 Min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 min
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1 godz.