Compatibele versies
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua
- 12 huevos de codorniz
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 4 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 50 g de vino de Jerez seco
- 50 g de huevas de mújol
- 10 g de zumo de limón
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 100 g de huevas de salmón
- 6 - 12 ramitas de eneldo fresco
- 24 alcaparras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 119 kJ / 29 kcal
- Eiwitten
- 2.54 g
- Koolhydraten
- 0.18 g
- Vetten
- 1.91 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asado de frutos secos
30 min
Ensalada templada de lentejas con langostinos y aliño de kiwi
10 min
Aliño con vinagre balsámico
10 min
Salsa de tomate
40 Min
Galets a la borgoñona
30 min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5 min
Cebollitas en aceite
1 Std. 10 Min
Terrinas de foie trufado
74h
Aperitivo de Piamonte
25min
Galletas de aceitunas negras rellenas de queso
4 godz. 50 min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 min