Compatibele versies
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua
- 12 huevos de codorniz
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 4 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 50 g de vino de Jerez seco
- 50 g de huevas de mújol
- 10 g de zumo de limón
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 100 g de huevas de salmón
- 6 - 12 ramitas de eneldo fresco
- 24 alcaparras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 119 kJ / 29 kcal
- Eiwitten
- 2.54 g
- Koolhydraten
- 0.18 g
- Vetten
- 1.91 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30min
Asado de frutos secos
30min
Boletus con foie en papillote
30min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Magrets de pato con peras
1h
Patatas duquesa
1h 30min
Lentejas con foie escabechado
33h 30min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Macarons de tomate con mantequilla de anchoas
4h 20min
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1h 30min
Crema de ostras
20 λεπτ.