Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de zanahorias en trozos
- 350 g de patatas rojas peladas y cortadas en trozos (aprox. 3 cm)
- 450 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
- 15 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 150 g de leche entera
- 50 g de harina de trigo
- 15 g de mantequilla
- 1 pellizco de pimienta molida
- 15 g de zumo de limón
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 - 4 huevos
- 1 cucharadita de mostaza
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 347 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 Min
Pasteles de patata y salmón fresco
40 Min
Minipanes de hamburguesa con relleno de pavo y manzana
10 Min
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1 Std. 10 Min
Menú: Pollo a la provenzal con patatas. Pudin de chocolate para dos
40 Min
Polos de fruta
6 Std.
Nuggets de pavo y yogur
40 Min
Bocaditos con relleno de rúcula, roquefort y nueces
10 Min
Panecillos de leche con relleno de atún y maíz
10 Min
Hamburguesas osito
2h
Caracolas de pizza con pollo a la barbacoa
1 Std. 30 Min
Minicroissants con relleno de jamón y queso
10 Min