Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de patata cortada en trozos (2-3 cm)
- 320 g de agua
- 10 g de sal
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 600 g de harina de fuerza
Cobertura
- 10 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 80 g de pimiento amarillo en trozos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de calabacín en trozos
- 100 g de berenjena en trozos
- 300 g de champiñones frescos laminados
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 6 hojas de albahaca fresca limpias y secas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 12021 kJ / 2876 kcal
- Eiwitten
- 77.77 g
- Koolhydraten
- 458.59 g
- Vetten
- 81.15 g
- Vezels
- 35.06 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzetas de carne con espárragos y huevo
1 godz. 30 min
Fideuá de verduras
40 min
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Pizza blanca con rúcula
1 godz. 30 min
Pizza cuatro estaciones
1 godz. 30 min
Focaccia con manzana al tomillo
2 godz. 10 min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 godz. 45 min
Pizza de verduras asadas
2h 25min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min
Pizza gorda con masa crujiente
1 godz. 30 min
Pizza cuatro quesos
1 godz. 30 min
Pizza de jamón y champiñones
1 godz. 45 min