Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de agua
- 50 g de manteca de cerdo
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Salsa
- 1 tomate maduro (100-120 g)
- 2 dientes de ajo
- 1 rebanada de pan blanco (20-30 g), preferiblemente de pan candeal del día anterior
- 100 g de pimiento rojo en tiras
- 50 g de cacahuetes crudos sin sal pelados
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 trozo de guindilla roja
Cobertura
- 4 endibias en rodajas
- 2 cucharaditas de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1541 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Biscuit glacé
4h 20 min
Coca de verduras
40 min
Masa para cocas
1h
Tarta flaó
1h 20min
Tortilla de alcachofas
30min
Coca de verduras
30min
Coca de vidre con almendra
2 Std. 15 Min
Coca de vidre con almendra
2 Std.
Pizza cuatro estaciones
1 Std. 30 Min
Focaccia de Puglia
1h