Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de pepino de cualquier tipo (en trozos sin semillas con algo de piel)
Gelatina de gin-tonic
- 400 g de tónica (por ej. Fever tree®)
- 6 hojas de gelatina (rehidratadas en agua fría)
- 55 g de ginebra (por ej. Hendrick's®)
Salsa de lima y cardamomo
- 70 g de azúcar
- 10 semillas de cardamomo
- 10 g de agua
- 3 - 4 tiras de piel de lima (solo la parte verde cortada en juliana)
- 40 g de zumo de lima
Tejas barquillo
- 25 g de azúcar
- 75 g de agua
- cubitos de hielo (para enfriar el almíbar)
- 50 g de azúcar glas
- 25 g de harina de repostería
Sorbete de pepino
- 2 claras de huevo
- 20 g de zumo de lima
- 2 cucharaditas de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- pétalos de rosa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 440 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 0.1 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Cóctel Christmas
1h 10min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 Std. 20 Min
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2 Std. 45 Min
Boletus con foie en papillote
30min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15 min
Bricks de patata con yema
2h 20min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1h 15 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Terrinas de foie trufado
74h
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min