Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de berenjenas en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de carne de cordero (cortada en dados de 1 cm)
- ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
- 1 pellizco de canela molida
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de vino blanco seco
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- 100 g de queso feta
Bechamel y montaje
- 800 g de leche
- 100 g de harina
- 60 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 12 - 18 placas de lasaña secas precocidas (puestas a remojo en agua caliente)
- 130 - 150 g de queso emmental rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3176 kJ / 760 kcal
- Eiwitten
- 38.28 g
- Koolhydraten
- 64.47 g
- Vetten
- 38.75 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas de sepia a la mallorquina
2 godz. 10 min
Mero y calabacín
30 min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Pudin de pescado
2 godz. 15 min
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 godz.
Gratinado de pasta y frutos de mar con bechamel (sin lactosa)
1h
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1h 30min
Pasteles de patata y salmón fresco
40min
Salmón à la nage
30 min