Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 90 g de aceite de oliva
- 75 g de bacalao al punto de sal (pieles y migas)
- 4 tomates en rama maduros (150 g c/u) con pedúnculo
- 4 pellizcos de sal
- 4 huevos medianos
- 1 pellizco de azúcar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de vino blanco
- 80 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1437.5 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofas a la romana
50min
Huevos poché con beicon y piquillos
35min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Perca gratinada en cama de verduras con huevas de trucha para dos
50min
Huevos mollet sobre tartar de verduras
1 godz.
Fritos de verduras con salsa tzatziki (sin gluten)
30min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Bombón helado de chocolate
5 Std.
Tortellini de carne en caldo
1 godz. 15 min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Huevos nube
20min
Bacalao a la veneciana con polenta
45min