Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 90 g de aceite de oliva
- 75 g de bacalao al punto de sal (pieles y migas)
- 4 tomates en rama maduros (150 g c/u) con pedúnculo
- 4 pellizcos de sal
- 4 huevos medianos
- 1 pellizco de azúcar
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de vino blanco
- 80 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1437.5 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nem cuon vegetarianos con crema de lechuga
35min
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
25min
Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa
2h 30min
Pak choi salteado
10min
Crujiente de coliflor
1h
Montaditos de pimientos verdes rellenos de tortilla de patata
45min
Huevos poché con beicon y piquillos
35min
Huevos nube
20 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Huevos mollet sobre tartar de verduras
1h
Espaguetis negros con fricasé de alcachofa
20 Min
Chucrut marinero (Choucroute de la mer)
35min