Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de carne de cerdo ibérico con grasa (secreto, cuello, espalda, etc.) cortada en dados
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 - 3 clavos enteros
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
-
100
g de panceta fresca de cerdo cortada en dados
of 100 g de tocino cortado en dados - 200 g de manteca de cerdo ibérico
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 898 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 138.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Mantequilla Maître d'Hôtel
5 Min
Paté en croûte
10h
Cinco especias chinas
10 Min
Aceites de hierbas frescas (de utilización inmediata)
20 min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1 godz. 40 min
Cebollitas en aceite
1h 10 min
Aliño oriental
5 Min
Aceites aromatizados de larga duración
10 Min
Paté de campaña en terrina
26h 40min