Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 90 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 120 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de piñones
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 851 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 3.28 g
- Koolhydraten
- 23.27 g
- Vetten
- 10.79 g
- Vezels
- 2.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies XXL con arándanos, chocolate blanco y coco
1 Std.
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1h 40min
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1 Std. 50 Min
Timbal de frutas
2h 15min
Magdalenas de grosellas y almendras
35min
Tarta de frutos secos
1 Std. 10 Min
Bolas de frutas secas con chocolate y palomitas
40min
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1 Std. 30 Min
Magdalenas de chocolate y dátiles
45min
Pastel de manzana con crujiente de nuez
1 Std. 30 Min
Bundt cake de chocolate
2h
Magdalenas de almendra
35min