Apparaten en accessoires
Kalkoenburgers
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
4 stuks
Ingrediënten
-
kalkoenborstfilet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)450 g
-
koriander7 - 8 takjes
-
uien doormidden gesneden60 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
28 g
Calorieën
623 kJ /
149 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Tomatenrijst
30min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.