Apparaten en accessoires
Kalkoenburgers
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
4 stuks
Ingrediënten
-
kalkoenborstfilet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)450 g
-
koriander7 - 8 takjes
-
uien doormidden gesneden60 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
28 g
Calorieën
623 kJ /
149 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Indische kippenburger
4u.
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Pikante kalkoensatés
1u.
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Avocadomayonaise
15min
Knapperige koekjes
1u. 30min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Gestoomd volkorenbrood
2u.
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min