
Apparaten en accessoires
Kalkoenburgers
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
4 stuks
Ingrediënten
-
kalkoenborst filet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)450 g
-
koriander7 - 8 takjes
-
uien doormidden gesneden60 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Voeding per 1 stuk
Calorieën
149 kcal /
623 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
3 g
Koolhydraten
2 g
Vezels
0.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Kip met 'mole verde' saus
Geen beoordelingen
Vier kazen flatbread om te delen
Geen beoordelingen
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Kip garam masala
50min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Tandoori kip wraps
50min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kipfilets pizzaiola
55min