Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g Reis, glutenhaltig
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Schalotten, halbiert
- 20 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 100 g grüne Bohnen, frisch
- 1 Chili, rot oder grün, ohne Samen
- 20 g Ingwer, in Stücken (2 cm)
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, fein geschnitten
- 10 g Olivenöl
- 400 g Rindshackfleisch
- 3 - 4 EL Sojasauce, nach Belieben
- 2 - 3 EL Fischsauce, nach Belieben
- 1 EL Puderzucker
- 500 g Wasser
- 1 TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- 100 g Sojabohnensprossen, frisch
- 30 g Minze, fein geschnitten
- 30 g Koriander, fein geschnitten
- 30 g Thai Basilikum, frisch, fein geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1231 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2u.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Indisches Lammcurry
1u. 30min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1u. 20min
Poulet Tajine mit Honig und Zwetschgen
40min
Zitronenpoulet
50 Min
Pad Thai mit Poulet
20min
Kerala Fisch Curry
30 Min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1 Std. 10 Min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Grünes Poulet-Curry
55 Min