Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g lente-uitjes, met een 3-tal cm loof
- 20 g lichte sesamolie
- 450 g wortelen, in stukken
- 130 g water
-
10
g tamari saus
of 10 g sojasaus - 600 g kippenborstfilet, in blokjes (ong. 3 cm)
- 200 g verse shiitakes, in kwartjes
-
100
g verse sojascheuten
of 100 g sojascheuten in blik of bokaal - 10 g gember, vers, gepeld, in dunne schijfjes
-
1
tl rode curry pasta
of 1 - 2 snuifjes gemalen cayennepeper, naar smaak - 150 g rijstnoedels, fijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1824 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arabische kip met couscous
45 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Indische kippenburger
4h
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Chinees varkensvlees met groenten
1 godz. 20 min