
Apparaten en accessoires
Pekingeend
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-uitjes met een 3-tal cm loof40 g
-
lichte sesamolie20 g
-
wortelen in stukken450 g
-
water130 g
-
tamari saus10 g
-
kippenborstfilet in blokjes (ong. 3 cm)600 g
-
verse shiitakes in kwartjes200 g
-
verse sojascheuten100 g
-
gember, vers gepeld, in dunne schijfjes10 g
-
rode curry pasta1 tl
-
rijstnoedels fijn150 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
434 kcal /
1824 kJ
Eiwitten
42.3 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
42.3 g
Vezels
5.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux