Apparaten en accessoires
Pekingeend
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-uitjes met een 3-tal cm loof40 g
-
lichte sesamolie20 g
-
wortelen in stukken450 g
-
water130 g
-
10 g sojasaustamari saus10 g
-
kippenborstfilet in blokjes (ong. 3 cm)600 g
-
verse shiitake in kwartjes200 g
-
100 g sojascheuten in blik of bokaalverse sojascheuten100 g
-
gember, vers gepeld, in dunne schijfjes10 g
-
1 - 2 snuifjes gemalen cayennepeper, naar smaakrode curry pasta1 tl
-
rijstnoedels fijn150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42.3 g
Calorieën
1824 kJ /
434 kcal
Vetten
12 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
42.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Margarita
10min
Chilli con carne
35min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Japanse kip curry
55min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Gevulde kalkoenborst
Nessuna valutazione
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Rundvlees Stroganoff
1h
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nessuna valutazione
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min