Apparaten en accessoires
Pekingeend
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-uitjes met een 3-tal cm loof40 g
-
lichte sesamolie20 g
-
wortelen in stukken450 g
-
water130 g
-
10 g sojasaustamari saus10 g
-
kippenborstfilet in blokjes (ong. 3 cm)600 g
-
verse shiitake in kwartjes200 g
-
100 g sojascheuten in blik of bokaalverse sojascheuten100 g
-
gember, vers gepeld, in dunne schijfjes10 g
-
1 - 2 snuifjes gemalen cayennepeper, naar smaakrode curry pasta1 tl
-
rijstnoedels fijn150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42.3 g
Calorieën
1824 kJ /
434 kcal
Vetten
12 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
42.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Japanse kip curry
55min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min