Apparaten en accessoires
Pekingeend
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-uitjes met een 3-tal cm loof40 g
-
lichte sesamolie20 g
-
wortelen in stukken450 g
-
water130 g
-
10 g sojasaustamari saus10 g
-
kippenborstfilet in blokjes (ong. 3 cm)600 g
-
verse shiitake in kwartjes200 g
-
100 g sojascheuten in blik of bokaalverse sojascheuten100 g
-
gember, vers gepeld, in dunne schijfjes10 g
-
1 - 2 snuifjes gemalen cayennepeper, naar smaakrode curry pasta1 tl
-
rijstnoedels fijn150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42.3 g
Calorieën
1824 kJ /
434 kcal
Vetten
12 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
42.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nessuna valutazione
Scandinavische brunch
Nessuna valutazione
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Japanse kip curry
55min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nessuna valutazione
Baba met rum
Nessuna valutazione
Thaise burgers
35min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Kip garam masala
50min
Turkse flatbreads
2h 10min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min