Apparaten en accessoires
Gevulde veggieslakken
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
10 stuks
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Walnoot Brittle
1u. 30min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min