Apparaten en accessoires
Gevulde veggieslakken
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
10 stuks
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Green Godess Salade
20min
Glutenvrije gevulde pepers
Ninguna valoración
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Ninguna valoración
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Karamelpoeder
1h
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Ninguna valoración
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Ninguna valoración
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Ninguna valoración