Apparaten en accessoires
Gevulde veggieslakken
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
10 stuks
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Green Godess Salade
20 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Karamelpoeder
1 Std.
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen