Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout
- 2 wortelen, geschild
- 500 g water
- 100 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 4 sneetjes gekookte ham
- 20 verse rozemarijn blaadjes
- 10 kidneybonen, uit blik
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koken van basmatirijst
35min
Koken van bulgur
35min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Pavlova-toren met gemengde bessen
Geen beoordelingen
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Koken van jasmijnrijst
35min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met frangipane
50min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min