Gevulde veggieslakken
TM5 TM6

Gevulde veggieslakken

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
  • 2 eieren
  • 1 snuifje fijn zout
  • 2 wortelen, geschild
  • 500 g water
  • 100 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
  • 4 sneetjes gekookte ham
  • 20 verse rozemarijn blaadjes
  • 10 kidneybonen, uit blik

Voeding
per 1 stuk
Calorieën
243 kJ / 58 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
2.5 g
Vetten
3.2 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen