Apparaten en accessoires
Gevulde veggieslakken
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
10 stuks
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
5 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
1u. 10min
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Penne met mosselen
1u. 5min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Warme chocolademelk van de inca's
40min