Apparaten en accessoires
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 25min
40 sneetjes
Ingrediënten
Galantine van kip
-
paprikamengeling (bv. rood, groen, geel) in stukken150 g
-
ontvelde kippenborst in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenpootjes, ontveld, met been (van ong. 500 g kippenpootjes), ontveld, ontbeend, in stukken300 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
1 tl zout, plus 1 tl gemengde kruidengroentezout huisgemaakt2 tl
-
water500 g
Dille-yoghurtsaus
-
verse dille enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
teentje knoflook1
-
volle yoghurt300 g
-
mayonaise50 g
-
zout2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
4 g
Calorieën
140 kJ /
34 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Custard
15min
Gewone yoghurt
14u.
Kippenbouillonpasta
45min
Soezendeeg
2u.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Citrus lekkernij
50min
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Rundvlees Stroganoff
1u.