
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Galantine van kip
- 150 g paprikamengeling (bv. rood, groen, geel) in stukken
- 300 g ontvelde kippenborst in stukken (3-4 cm)
- 300 g kippenpootjes, ontveld, met been (van ong. 500 g kippenpootjes), ontveld, ontbeend, in stukken
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
-
2
tl groentezout huisgemaakt
of 1 tl zout plus 1 tl gemengde kruiden - 500 g water
Dille-yoghurtsaus
- 10 - 15 takjes verse dille enkel de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 300 g volle yoghurt
- 50 g mayonaise
- 2 snuifjes zout
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 34 kcal / 140 kJ
- Eiwitten
- 4 g
- Vetten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g