Apparaten en accessoires
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
water1440 g
-
witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst), gespoeld en uitgelekt300 g
-
Chinese kool in stukken (2 cm)60 g
-
uien in dunne ringetjes (2 mm)100 g
-
wortelen in dunne reepjes (2 mm)40 g
-
kombu (optioneel) (ong. 2 cm elk)4 sneetjes
-
grote rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd (ong. 170 g)10 - 12
-
300 g verse schoongemaakte mosselen, schalen geschraapt en ontbaardschelpdieren schalen geschraapt300 g
-
rauwe pijlinktvisringen250 g
-
Japanse sojasaus (zie tip)75 g
-
60 g rijstwijnsake60 g
-
zout1 tl
-
lichte sesamolie (10 g)2 tl
-
misopasta80 g
-
wakame vlokken gedroogd5 snuifjes
-
zijden tofu (optioneel) in blokjes (1.5 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2015 kJ /
478 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Vegetarische hamburger
45min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1u. 15min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen