Apparaten en accessoires
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
water1440 g
-
witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst), gespoeld en uitgelekt300 g
-
Chinese kool in stukken (2 cm)60 g
-
uien in dunne ringetjes (2 mm)100 g
-
wortelen in dunne reepjes (2 mm)40 g
-
kombu (optioneel) (ong. 2 cm elk)4 sneetjes
-
grote rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd (ong. 170 g)10 - 12
-
300 g verse schoongemaakte mosselen, schalen geschraapt en ontbaardschelpdieren schalen geschraapt300 g
-
rauwe pijlinktvisringen250 g
-
Japanse sojasaus (zie tip)75 g
-
60 g rijstwijnsake60 g
-
zout1 tl
-
lichte sesamolie (10 g)2 tl
-
misopasta80 g
-
wakame vlokken gedroogd5 snuifjes
-
zijden tofu (optioneel) in blokjes (1.5 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2015 kJ /
478 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1u. 15min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Vers pastadeeg
1u.
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Vastensoep
30min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen