Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1440 g water
- 300 g witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst), gespoeld en uitgelekt
- 60 g Chinese kool, in stukken (2 cm)
- 100 g uien, in dunne ringetjes (2 mm)
- 40 g wortelen, in dunne reepjes (2 mm)
- 4 sneetjes kombu (ong. 2 cm elk) (optioneel)
- 10 - 12 grote rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd (ong. 170 g)
- 300 g schelpdieren, schalen geschraapt
- 250 g rauwe pijlinktvisringen
- 75 g Japanse sojasaus (zie tip)
- 60 g sake
- 1 tl zout
- 2 tl lichte sesamolie (10 g)
- 80 g misopasta
- 5 snuifjes wakame vlokken, gedroogd
- 200 g zijden tofu, in blokjes (1.5 cm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2015 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Nessuna valutazione
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Nessuna valutazione
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nessuna valutazione
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nessuna valutazione
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nessuna valutazione
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nessuna valutazione
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Romige courgettensoep
35min
Glühwein
15min