Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di aragosta a pezzi (3 cm circa) (vedere consigli)
- 150 g di vino bianco secco
- 400 g di pomodori pelati
- 1 pizzico di timo secco (optioneel)
- 1 pizzico di origano secco (optioneel)
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 4 fette di pane, tostato a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1 Std.
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 min
Guazzetto di fasolari e fave
1 godz. 50 min
Cozze allo zafferano
55 Min
Insalata di riso, polpo e limone
1h 30 min
Polpo agli agrumi
1 Std.
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Cozze al vino bianco
40 Min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min