Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 克 橄欖油
- 50 克 醬油
- ½ 茶匙 紅糖
- 1 顆 萊姆 ,取皮屑及汁液
- 4 片 新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨(每片約150-180 克)
- 100 克 紅蔥頭 ,切塊
- 1 粒 蒜頭
- 100 克 韭蔥 ,只取蔥白、切塊
- 20 - 30 克 嫩薑 ,去皮 (optioneel)
- 100 克 西洋芹 ,切塊
- 350 克 冷凍青豆
- 450 克 水
- 2 茶匙 鹽
- 400 克 綠花椰菜,切小朵
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 50 - 100 克 鮮奶油 (約含18%脂肪) ,依個人喜好調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2782 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9.4 g