蜂蜜芥末鮭魚和花椰菜

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    2 粒
  • 橄欖油
    20 克
  • 蜂蜜
    20 克
  • 黃芥末
    20 克
  • 新鮮檸檬汁
    10 克
  • 500 克
  • 地瓜 削皮,切塊,(約1.5 公分)
    400 克
    400 克 馬鈴薯, ,削皮,切塊,(約1.5 公分)
  • 綠花椰菜,切小朵 (約 3 公分)
    400 克
  • 新鮮去骨鮭魚排 (4 片)
    800 克
  • 4 小撮
  • 黑胡椒粉
    3 - 4 小撮
  • 菲達乳酪
    150 克
  • 橄欖油
    5 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 2374.5 mg
Eiwitten 56.7 g
Calorieën 3538.6 kJ / 845.8 kcal
Vetten 56.3 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen