越式燉蔬菜

越式燉蔬菜

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 800 克
  • 泰國香米
    200 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 20 克
  • 綜合蔬菜 切小塊(約2-3公分)(詳見要訣)
    800 克
  • 蔬菜高湯醬
    1 茶匙
    1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • 醬油
    20 克
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 麵腸 切薄片(約0.5公分)
    130 克
  • 香油
    20 克
  • 青蔥 (optioneel) 切蔥花
    10 克
  • 芝麻 (任一種類) (optioneel) 裝飾用
    1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1291 mg
Eiwitten 19.5 g
Calorieën 1954 kJ / 467 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 68.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen