Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 克 水
- 200 克 泰國香米
- 1 粒 蒜頭
- 20 克 油
- 800 克 綜合蔬菜 ,切小塊(約2-3公分)(詳見要訣)
-
1
茶匙 蔬菜高湯醬
of 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) - 20 克 醬油
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 130 克 麵腸 ,切薄片(約0.5公分)
- 20 克 香油
- 10 克 青蔥 ,切蔥花 (optioneel)
- 1 大匙 芝麻 (任一種類) ,裝飾用 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1291 mg