Apparaten en accessoires
越式燉蔬菜
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
水800 克
-
泰國香米200 克
-
蒜頭1 粒
-
油20 克
-
綜合蔬菜 切小塊(約2-3公分)(詳見要訣)800 克
-
1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)蔬菜高湯醬1 茶匙
-
醬油20 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
麵腸 切薄片(約0.5公分)130 克
-
香油20 克
-
青蔥 (optioneel) 切蔥花10 克
-
芝麻 (任一種類) (optioneel) 裝飾用1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1291 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
1954 kJ /
467 kcal
Vetten
12.5 g
Vezels
7.8 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
68.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
綠色蔬食
6 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je het ook leuk...
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Geen beoordelingen
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Geen beoordelingen
蜂蜜芥末鮭魚和花椰菜
Geen beoordelingen
海南雞飯和蒸蛋
1u. 20min
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
1u.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Geen beoordelingen
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1u. 30min
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
Geen beoordelingen
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1u. 25min
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1u. 20min
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1u. 20min
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
1u. 20min