Apparaten en accessoires
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 人份
Ingrediënten
-
新鮮鮭魚排、去皮 (兩塊)500 克
-
鹽½ 茶匙
-
味噌125 克
-
清酒50 克
-
味醂40 克
-
奶油15 克
-
¼ 茶匙 黑胡椒粉黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
洋蔥 切厚片60 克
-
紅蘿蔔 切片25 克
-
新鮮甜玉米粒 (約 1 根 玉米)125 克
-
鴻喜菇 ( 約 1 包),切除根部,剝散125 克
-
水800 克
-
新鮮香菇 切片40 克
-
高麗菜 手撕成大塊250 克
-
高湯包 (日式),自製或市售2 個
-
嫩豆腐 切丁100 克
-
乾海帶芽1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1050.6 mg
Eiwitten
23.1 g
Calorieën
1281.8 kJ /
306.3 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
15.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
極智烹飪 TM7
200 recepten
Taiwan
Taiwan
餐桌總有多的位置
29 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je het ook leuk...
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
義大利鮭魚方餃
Geen beoordelingen
野菜湯咖哩鍋
Geen beoordelingen
西班牙國王餅
Geen beoordelingen
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen
俄羅斯酸黃瓜湯
Geen beoordelingen
波蘭傳統薑餅蛋糕
Geen beoordelingen
摩洛哥青醬魚佐庫司庫司沙拉
1u. 20min
方塊蟹餅
Geen beoordelingen
摩洛哥雞肉庫司庫司
Geen beoordelingen